Välkommen till Karlstad 23–25 april 2023

Välkommen till Karlstad 23-25 april 2023

Välkommen till Karlstad 23 - 25 april 2023

Välkommen till Karlstad 23 - 25 april 2023

Välkommen till Karlstad 23 - 25 april 2023

Välkommen till Karlstad 23 - 25 april 2023

Hotell

Här nedan ser du hotellurval och priser (exklusive 12 % moms.) Frukost ingår i alla priser.

För frågor om något hotell, vänligen kontakta konferenssekretariatet på congress.uppsala@resia.se.

Obs! Deadline för kostnadsfri avbokning för logi enligt följande:
Elite Stadshotellet – 26 januari 2023
Övriga hotell – 20 februari 2023

Best Western Hotel Gustaf Fröding  
Höjdgatan 3
654 68 Karlstad
Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens är ett konferens- och semesterhotell där personlig service alltid sätts främst. 

Som gäst har du fri tillgång till wi-fi. Här finns också en relaxavdelning med ett litet gym, bastu och bubbelpool utomhus. Best Western Gustaf Frödings reception är öppen dygnet runt och här bjuder vi våra gäster på en kopp kaffe eller te. Hotellet ligger 3 km från centrala Karlstad.

Om du kommer med bil parkerar du gratis på vår stora parkeringsplats, men det är också lätt att ta sig hit med taxi, lokalbussar eller till fots. 

Pris:
Enkelrum: 1279 kr
Dubbelrum: 1514 kr

Best Western Hotel Savoy
Västra Torggatan 1
652 25 Karlstad

Best Western Hotel Savoy är det nyrenoverade och tillgängliga hotellet för dig som söker bekvämt och centralt boende under ditt besök i Värmland och Karlstad. 
För den träningsintresserade rekommenderas ett besök på Nordic Wellness som ligger alldeles i närheten av hotellet. För medlemmar i Best Western Rewards ingår träningen i rumspriset! 
Hotel Savoys gäster har dessutom förmånen att kunna njuta av en mångsidig frukost med nybakat bröd, äggrätter, knaprig bacon, pannkakor, frukt och mycket annat. Allt serverat i Restaurang Pinchos charmiga lokaler.

Pris:
Enkelrum: 945 kr
Dubbelrum: 1095 kr

Clarion Collection Hotel Bilan
Karlbergsgatan 3
652 24 Karlstad

Clarion Collection Hotel Bilan ligger inhyst i Värmlands gamla länsfängelse och här bor du mitt i ett av Karlstads mest kända minnesmärken. Vi erbjuder kostnadsfri parkering i mån av plats utanför hotellet och varje dag bjuds alla gäster både på fika och kvällsmat.

Clarion Collection Hotel Bilan ligger nära Karlstads centrala butiksstråk. En kort promenad tar dig till Stora Torget och dess närliggande butiker och restauranger. Attraktioner som Karlstad CCC och Nöjesfabriken ligger inom 2-5 minuters gångavstånd.  

Kvällsmat och fika ingår alltid

Pris:
Enkelrum: 1330 kr
Dubbelrum: 1420 kr

Clarion Collection Hotel Drott
Järnvägsgatan 1
652 25 Karlstad

Clarion Collection Hotel Drott ligger mitt i Karlstad, endast 50 meter från centralstationen. Runt hörnet har du stadens utbud av restauranger, butiker och köpcentrum. Samtliga rum har luftkonditionering.

På Clarion Collection Hotel Drott sitter historien i väggarna. Jugendstilen lever kvar i stuckaturer och den drygt tre meter höga takhöjden. Byggnaden uppfördes 1909 och inhyste förutom hotell även bageri, bank, exklusiva paradvåningar och tre berömda fotografer. Där vår matsal ligger i dag fanns länge en biograf. 

Kvällsmat och fika ingår alltid

Pris:
Enkelrum: 1330 kr
Dubbelrum: 1420 kr

Clarion Collection Hotel Plaza
Västra Torggatan 2
652 25 Karlstad

Clarion Collection Hotel Plaza är med sitt läge mitt i Karlstad det perfekta hotellet för konferens, relax och matupplevelser. Välkommen till en levande mötesplats!

Bara ett stenkast från hotellet hittar du Drottninggatan och dess tvärgator som erbjuder Karlstads bästa shopping. 

Kvällsmat och fika ingår alltid.

Pris:
Enkelrum: 1330 kr
Dubbelrum: 1420 kr

Elite Stadshotellet
Kungsgatan 22
652 24 Karlstad

Centralt i Karlstad vid Klarälvens strand ligger Elite Stadshotellet som erbjuder en härlig hotellvistelse för affärsresenärer, konferensgäster och alla som vill uppleva Karlstad. Här bor du bara några steg från shopping och nöjen och om du åker tåg ligger hotellet sju minuter från Karlstad centralstation.

Känn dig som hemma i hotellets moderna och inbjudande rum. Här finns sköna sängar i rymliga rum med plats för både avkoppling och arbete. Hotellet har ett gym med träningsmaskiner och fria vikter samt en gemensam bastu. I anslutning till hotellet ligger gastropuben The Bishops Arms som är en populär mötesplats för Karlstadsbor, hotellets gäster och besökare.

Pris:
Enkelrum: 1205 kr
Dubbelrum: 1384 kr

Good Morning Karlstad
Västra Torggatan 20
652 21 Karlstad

Hos Good Morning Karlstad City får du välplanerade rum, ett personligt bemötande och service dygnet runt. Gratis WiFi ingår alltid när du bor hos oss. Good Morning Karlstad City ligger, precis som namnet antyder, mitt i Karlstad med shopping, uteliv och sevärdheter runt hörnet. Du har nära till Värmlands museum, Värmlandsoperan, Lars Lerins Sandgrund och inte mindre än fyra gallerior som erbjuder bra shopping i närheten.

Pris:
Enkelrum: 1031kr
Dubbelrum: 1165 kr

Scandic Karlstad City
Drottninggatan 4
652 24 Karlstad

Hos oss på Scandic Karlstad City kan du koppla av eller varför inte besöka vår relax-avdelning för en stund. Där finns bastu, jacuzzi och gym. I vår restaurang avnjuter du en god middag eller något lättare. Avsluta kvällen med kaffe eller en läskande drink i baren. 

Hotellet ligger i hjärtat av solstaden Karlstad. Från hotellet har du nära till Sandgrund Lars Lerin samt till Karlstad CCC, biografer, teatrar och shoppingkvarter.

Pris:
Enkelrum: 1241 kr
Dubbelrum: 1330 kr

Scandic Winn
Norra Strandgatan 9-11
652 24 Karlstad

Oavsett om du reser i tjänsten, med familjen, laget eller kompisgänget så kan vi anpassa rummen för er bekvämlighet. I vårt ombonade Brasserie kan alla känna sig hemma.

Bo centralt nära sevärdheter, nöjen och shopping. Missa inte ett besök på Värmlands Museum och Sandgrund Lars Lerin. Besök den vackra Vänerskärgården och stadsparken Mariebergsskogen eller varför inte ta en golfrunda på någon av Karlstads närliggande golfbanor. Hotellet ligger bara ett stenkast från mötesanläggningen Karlstad CCC

Pris:
Enkelrum: 1241 kr
Dubbelrum: 1330 kr

Obs! Deadline för kostnadsfri avbokning för logi enligt:
Elite Stadshotellet – 26 januari 2023
Övriga hotell – 20 februari 2023

Datum 

23–25 april 2023

Kontaktinformation

Vid frågor om programmet
Lena Munck, Sveriges Tandhygienistförening
E-post:
lena.munck@tandhygienistforening.se

Vid frågor om anmälan
Resia Kongress
E-post: congress.uppsala@resia.se
Tel: 018-18 35 35 (Telefontid tisdag - torsdag kl. 9.00 - 12.00) 

Arrangeras av